Frambozen muffins
Calorieën 91 | Proteine 6 Gr | Koolhydraten 9 Gr | Vet 4 Gr | Porties 12
Totale tijd 30 min
Calorieën 91 | Proteine 6 Gr | Koolhydraten 9 Gr | Vet 4 Gr | Porties 12
| Totale tijd 30 min
Frambozen muffins
Ingrediënten
2 eetlepels zonnebloempitten
3 eieren
1 banaan
80gr frambozen (diepvries)
2 scoops eiwitpoeder (bijv. bosvruchten)
75ml amandelmelk
2 eetlepels agavesiroop
2 theelepels bakpoeder
muffin vormpjes
Instructies
2. Doe nu de eieren, de banaan, 3/4 van de frambozen, het eiwitpoeder, de amandelmelk, het bakpoeder en de agavesiroop bij elkaar in de blender zodat er een dunne pap ontstaat.
3. Voeg het meel toe aan de pap en roer goed door. Er moet een smeuïge mix ontstaan die qua vloeibaarheid tussen yoghurt en kwark inzit. Is de mix te dik voeg dan wat extra amandelmelk toe.
4. Verdeel de mix in 12 gelijke delen en vul de muffin vormpjes.
5. Verwarm de oven op 160 graden en bak de muffins in 15 minuten gaar. Garneer met de overgebleven frambozen.
Eet smakelijk!